Svītrkods Software
Barkod Software
Баркод дизајн софтвер е опремен со поставки однапред печатење опција да се печати серија на налепници и етикети користење на пред Дефинирање Етикета берза опција или да поставите маргина, ширина и усогласување рачно. Баркод етикета генератор софтвер има вградената-мејл поставувања опција да се прати генерирани етикети, за да одреден e-mail ИД поединечно или во група.

Софтверот генерира етикети, средства и купони за различни индустрии, како здравство, билети, лекови, храна индустрија, автомобили, Продажба, Шпедиција, поштенски услуги, библиотеки и други производствени индустрии.
Баркод етикета произведувач на софтвер - Корпоративни издание
$79
Баркод етикета произведувач на софтвер - Корпоративни издание
Баркод етикета софтвер - Корпоративни издание genereer lineêre на 2D баркод beelde ван стих убие само grootte на vorms Шош на gebruiker nodig горещо. Korporatiewe баркод каза фаянс скептични на Druk grootmaat Aantal ontwerp баркод Labeler, plakkers мет behulp ван gevorderde bondelverwerking вони funksies.


софтвер карактеристики:
  • Софтверот генерира баркод етикети, налепници, етикети, како на потребата на корисникот.
  • Софтвер обезбедува објектот за увоз на баркод број серија зачувани во .txt, .xls и XLSX наставката на формат на датотека.
  • Обезбеди објект да го копирате и залепите генерирана баркод етикети во наведената апликација вклучувајќи ги и MS-​​Word, MS-Paint, MS-Excel и др .
  • Опција да се создаде и печатење во боја баркод етикети користење на боја поставувања.
  • Софтвер обезбеди претходна дефинира налепници на владата за печатење поставувања за печатење дизајнирани етикети во различни видови на етикета производи.
  • Баркод софтвер им нуди можност да се спасува генерирани баркод слики и етикети во различни формати, вклучувајќи JPEG, TIFF, Bitmap, PNG, WMF, Белешки, EXIF, GIF и PDF.
  • Софтвер за дизајн и да се создаде баркод етикети со текст, слики, потпис и други објекти користејќи однапред Баркод Проектирање ги.
  • Генерирање на баркод листа користење на секвенцијални серија, случајни серија и константна вредност серија.
  • Софтвер нуди вградената-мејл поставувања за испраќање дизајниран баркод етикети, слики на наведената е-мејл адреса.

Линеарна Баркод Фонтови

Codabar, Кодекс 11, Кодекс 128, Кодекс 128 септември А, Б законик 128 во септември, 128 во септември законик С, Кодекс 39, Кодекс 93 Комплетна ASCII Code39, EAN13, EAN8, индустриски 2 од 5, Interleaved 2 од 5, ISBN 13, ITF-14, LOGMARS, MSI Plessey, Планета, Postnet, Стандард 2 од 5, telep, УКЦ / EAN-128, UPCA, UPCE, USPS Сак Етикета, USPS фах Етикета, УСС-93

2D баркод фонтови

Ацтеките DATABAR, DATABAR законик 128, Кодекс 128 септември DATABAR А, Кодекс 128 септември DATABAR Б, Кодекс 128 септември DATABAR Ц, DATABAR прошири, DATABAR ограничена, наредени DATABAR, Конструкција DATABAR наредени, Truncated DATABAR, DATABAR ЕАН 13, ЕАН 8 DATABAR, DATABAR MicroPDF417, DATABAR PDF417, UPCA DATABAR, DATABAR UPCE, DataMatrix, MaxiCode, PDF417, QR код, MICRВие исто така може да се допаѓаат нашите друг софтвер


Картички и етикети Проектирање на софтвер
bullet
Картичка и Етикета дизајнер Софтвер
bullet
Роденден картичка дизајнер
bullet
Поздрав картичка создателот
bullet
Лична карта Дизајн
bullet
Бизнис картичка творецот
bullet
Свадба картичка дизајнер
bullet
логото дизајнер


Лозинка Обнова на софтвер
bullet
Лозинка Обнова за чет клиенти
bullet
Лозинка Обнова за е-мејл клиенти
bullet
Лозинка Обнова за FTP клиенти и сервери
bullet
Лозинка Обнова на софтвер За ALFTP
bullet
Лозинка Обнова на софтвер За CuteFTP
bullet
Лозинка Обнова на софтвер за FTP сурфер
bullet
Лозинка Обнова на софтвер За FlashFXP


General Information
Home
Downloads
Order Online
© Copyright DRPU Software Pvt. Ltd.